top of page

14/2/2024 - O Δρ. Ιωάννης Τζανάβαρος, στην τηλεοπτική εκπομπή «ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ»



O Δρ. Ιωάννης Τζανάβαρος, Καρδιοχειρουργός Ενηλίκων και Παιδοκαρδιοχειρουργός και η κα. Στέλλα Ελευθεριάδου, Διευθήντρια Σύνδεσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών, στην τηλεοπτική εκπομπή «ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ», στο ΑΝΤ1, μιλούν για την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών και για την παρουασίαση του βιβλίου μας, "Συγγενείς Καρδιοπάθειες: Από τη διάγνωση στη θεραπεία".


Υπό την επίβλεψη και επιμέλεια του Δρ. Ιωάννη Τζανάβαρου, και με συνεισφορές από κορυφαίους συναδέλφους, αυτό το βιβλίο αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για οποιονδήποτε επηρεάζεται από συγγενείς καρδιοπάθειες.


Από τη διάγνωση έως τη θεραπεία, έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό που περιλαμβάνει κάθε πτυχή των συγγενών καρδιοπάθειων με σαφήνεια και συμπόνια. Είτε είστε ασθενής ή επαγγελματίας υγείας, αυτό το βιβλίο σχεδιάστηκε για να δώσει δύναμη και πληροφόρηση, προσφέροντας καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε βήμα.


Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα αντίγραφο του "Συγγενείς Καρδιοπάθειες: Από τη διάγνωση στη θεραπεία".

6 views0 comments
bottom of page